O Nama

Više od 35 godina rada!

Auto servis „Čedo“ je preduzeće sa tradicijom dužom od 35 godina i velikim brojem vernih mušterija. Servis je specijalizovan za servisiranje, održavanje i popravku vozila renomiranih proizvođača: Audi, Volkswagen, Škoda i Seat.

Radni kadar servisa je sačinjen od stručnjaka obučenih da rade po najnovijim i najsavremenijim metodama, sa svim tipovima vozila pomenutih proizvođača. U praksi se oslanjamo na savremene metode dijagnostike koristeći računarske sisteme VAS 5052 i VAG 1551. Opravka vozila podrazumeva korišćenje originalnih delova proizvođača koji podležu maksimalnim garancijama.

Vođenje kompjuterske evidencije o svakom vozilu pojedinačno nam u svakom momentu pruža uvid u samo stanje vozila, a klijentima obezbeđuje dodatnu sigurnost.

Auto servis „Čedo“ je lociran u Zemunu, gde novi salon funkcioniše više od deset godina. Svojom lokacijom je pristupačan iz svih pravaca Beograda i Zemuna, a nalazi se na samo 5 minuta od Autoputa Beograd – Zagreb i Autoputa Beograd – Novi Sad.

Omogućavamo posebne pogodnosti za pravna lica kojima je neophodan redovan servis i održavanje vozila, kao i siguran partner.

Za više informacija obratite nam se putem naše kontakt stranice ili jednostavno rezervišite termin za pregled vašeg vozila.

Pozovite nas za sve informacije
+381 11 26 11 555

Dozvole i Sertifikati

Servis automobila Beograd

Cedo servis automobila